tasjekopen.nl

  • Gratis verzenden vanaf €25.-
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig online betalen

Betaalmethoden

Veilig online betalen met SEOshop Payments

IDEAL

Zeer gemakkelijk, vertrouwd en uiterst veilig ! 
Kies je voor iDEAL dan betaal je via het betrouwbare en vertouwde internetbanieren van je eigen bank. Het betalen via iDEAL is op dit moment mogelijk met ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank. Het is een zeer veilige en gemakkelijke manier van betalen op internet. TASJEKOPEN.NL rekent géén extra kosten voor het betalen via iDEAL.
Betalingen op TASJEKOPEN.NL gaan allemaal via versleutelde SSL verbindingen, te herkennen aan het slotje op de adresbalk en de letters "https://..." in het adresveld.

Paypal

Op TASJEKOPEN.NL kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van je creditcard. Wij accepteren zowel Mastercard als VISA creditcards. Dit gebeurt in een veilige en beveiligde betaalomgeving via een SSL-beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurt. 
Na verificatie van de betaling wordt je bestelling direct verzonden ! Je ingevoerde gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. TASJEKOPEN.NL rekent voor creditcard-betalingen géén extra toeslagen. 

AfterPay
Tasjekopen.nl biedt ook de mogelijkheid tot achterafbetalen via Afterpay.

 

Mocht zo zijn dat u vragen heeft over onze betaalmogelijkheden. Dan kunt ons altijd bellen of mailen. Onze gegevens zijn:

Tasjekopen.nl

Roggenstraat 9

8011 TE Zwolle

+31(0) 38 458 11 14

[email protected]

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2019 tasjekopen.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »